Pénzvisszafizetés

Kérlek, írd le, hogy pontosan mi hiányzott számodra, hogy a jövőben ennek megfelelően tudjuk javítani a szolgáltatás minőségét (minimum 40 szó vagy 300 karakter)! Az összeget akkor áll módunkban visszautalni, amennyiben a Petissimo kupon kódot nem használtad fel. Az igényed beérkezésétől számítva 30 napon belül utaljuk vissza az összeget.

Iratkozz fel a hirvelelünkre!

Ígérjük, hogy külsős promóciókkal nem fogunk zaklatni!​Érdemes feliratkoznod a hírlevél küldésre, mert olyan lehetőségekről tudsz majd tudomást szerezni, amelyet csak itt küldünk ki.Hasznos tartalmak, kedvezményes előfizetési lehetőségek. stb.

*A Velőscsont szerint a szakmai előadók, akikkel dolgozunk a legjobbak közül kerülnek ki. Mindazonáltal lehetséges, hogy egy-egy témára más típusú megoldás is célravezető lehet. Ezért az előadások szakmai tartalmáért nem vállalunk felelősséget, azok az adott szakértő aktuális véleményét, álláspontját és ismereteit tükrözik. A forgatások alatt egyetlen állat sem sérült meg, és nem álltak kényszerítés alatt. Az esetleges kellemetlen képi világú vágóképek külső forrásból származnak és kizárólag illusztrációs céllal lettek felhasználva a filmekben.

2021 – Veloscsont.hu © Minden jog fenntartva. | Adatkezelési tájékoztató | Általános szerződési feltételek